Tuesday, January 24, 2012

Pelik Tapi Benar

game satu = menang!

game dua = kalah!
ok ni result game malam tadi.
yg pelik, dah dekat 2bulan tak maen.
tetibe jadi camni..
sangat banyak point tu..
macam tak caye.,
tapi tengok game satu, mule2 memang memalukan
longkang bhaii....
sabor jela...
tapi best, sebab dapat tutup mulut budak sebelah yg dok gelakkan aku time mule2 baling..
~siot ko gelak, padan muke..senyap ko!!!muahahahaha
rase puas gak la game malam tadi..
mungkin sebab kena betol2 tension kot baru dapat banyak ni...
tapi takpe, puas dengan opening game awal tahun baru ni..
nak maintain lah...hehehe

p/s : usop tu bukan name sebenar..orangnye pemalu...wakakaka

Sunday, January 15, 2012

kosong = blank = no idea

perasan tak,
sejak masuk tahun 2012 ni,
aku cume publish 1 post je.
tu pon post pasal wordless je,
pasal berry hitam yg sampai sekarang pon tak dapat dapat lagi..
sekarang ni nak post something pon macam malas.
nak cakap busy, takde pon rasenye..
tapi entah...
mungkin ade beberapar faktor kot buat aku jadi malas...

ok tu je nak cakap.
bai.

notakaki : cume header je yg aku dah tukar...header tahun baru..